17 Aralık 2007 Pazartesi

Nokta .

Dilemma bitti ... Alıyoruz kardeşim nokta ! (asabiyet yapmışım yaw)
Her kafadan bir ses çıkarma olayına Türk milleti olarak bayılıyoruz. Ama sonuçta zevkler, renkler, tercihler farklı olabiliyor. Dünya üzerinde bir tek doğru yok. Siyah-beyaz da yok. Griler de var bu dünyada. Sonra herkesin kendine göre bir doğrusu olabilir. Ama ısrarcı ruhlar nedense kendi doğrularını ve tercihlerini kabul ettirme yoluna giderler. Çok da ısrar ederler. Sonra da "E tabi sen nasıl bilirsen/ istersen..." olur monologun sonu.
Şu gereksiz huyumuzdan bir vazgecsek ne güzel olur. Bırakın herkes kendi tercih ve beğenilerine göre hareket etsin. Kendi kararlarini versin özgür bırakın. Müdahele etmeyin. Rahat bırakın. Üstüne gitmeyin . En azından kendi karar vermiş olsun. Kendi seçimiyle içi rahat etsin. Yaptığı seçimin sonuçlarına kendisi katlansın.
Hayat seçimlerimizden oluşmuyor mu_? Onu bile kendi başımıza yapamıyorsak hani özgür yaşama hakkı _? Seçimlerinizi başkalarına bırakmayın, içinizden geldiği gibi tıkayın kulaklarınız ve içinizden gelen sese kulak verin. Oh be ! Dünya varmış :) Yaşasın özgür seçim hakkı....

Hiç yorum yok: